Sailing, activity and good food goes hand i hand on Flakfortet.

Lad den årlige firmaudflugt eller familietur gå til Flakfortet og nyd en god middag kombineret med en spændende aktivitet. Kontakt os for at booke restaurant eller aktivitet – vi kan også tilbyde en pakkeløsning med sejlads, aktivitet og restaurant.

Rundvisning

Experience a historical tour with a story about the island's beginnings, the defense's time there and how the island has become a haven for all yachtsmen. The tour takes place all over the island; inside the casemates and on top of the island, from where the view is formidable.

Prisen er kr. 100,- for voksne og kr. 60,- for børn. Der er et minimum på 8 voksne til rundvisning, kontakt os for mere information.

Spøgelsesjagt

I kan også tage med på en sjov og uhyggelig spøgelsesjagt. Der er gys og grin inde i kasematterne, hvor vi møder spøgelset Helmuth og hans venner… Såfremt I er en gruppe på minimum 8, kan vi arrangere spøgelsesjagt. Kontakt os for mere information.

Ø-dyst, skattejagt & restaurant

I kan også kaste jer ud i en Ø-dyst. Med snilde, samarbejde og tankespin løses en række spændende opgaver, der består af udfordringer med fokus på sjove opgaver. Alle kan deltage.

Skattejagten fører Jer hele øen rundt. Med ledetråde finder I frem til posterne som er placeret inde og ude, oppe og nede. Få pulsen ned igen med en herlig frokost eller middag på Flakfortets restaurant.