Sejlads, aktivitet og god mad går hånd i hånd på Flakfortet!

Lad den årlige firmaudflugt eller familietur gå til Flakfortet og nyd en god middag kombineret med en spændende aktivitet. Kontakt os for at booke restaurant eller aktivitet – vi kan også tilbyde en pakkeløsning med sejlads, aktivitet og restaurant.

Rundvisning

Oplev en historisk rundvisning med fortælling om øens begyndelse, forsvarets tid derude og hvordan øen er blevet til alle lystsejleres fristed. Rundvisningen foregår over hele øen; inde i kasematterne og på toppen af øen, hvorfra udsigten er formidabel.

Prisen er kr. 100,- for voksne og kr. 60,- for børn. Der er et minimum på 8 voksne til rundvisning, kontakt os for mere information.

Spøgelsesjagt

I kan også tage med på en sjov og uhyggelig spøgelsesjagt. Der er gys og grin inde i kasematterne, hvor vi møder spøgelset Helmuth og hans venner… Såfremt I er en gruppe på minimum 8, kan vi arrangere spøgelsesjagt. Kontakt os for mere information.

Ø-dyst, skattejagt & restaurant

I kan også kaste jer ud i en Ø-dyst. Med snilde, samarbejde og tankespin løses en række spændende opgaver, der består af udfordringer med fokus på sjove opgaver. Alle kan deltage.

Skattejagten fører Jer hele øen rundt. Med ledetråde finder I frem til posterne som er placeret inde og ude, oppe og nede. Få pulsen ned igen med en herlig frokost eller middag på Flakfortets restaurant.