Mulighederne er utallige…

Skal sejladsen runde Øresundsbroen eller skal vi have Kronborg om styrbord? Vi kan anløbe Hven og sørge for et besøg på whiskydestilleriet, eller vi kan stikke ind på Flakfortet og have en guide klar til historisk rundvisning. Måske et stop på Ungdomsøen til en spændende aktivitet eller helt ned til Dragør og gå tur… til Skovshoved og fortsætte til Bakken i hestevogne, eller…

Lad din næste fest, være en fest til søs! Spar Shipping byder både dig og din virksomhed velkommen om bord – det perfekte sted til firmafest, arrangement, møde, konference m.m. Når dit arrangement skal være ekstraordinært: lej et skib til bryllup, fødselsdag og jubilæum. 

Et arrangement hos os byder på et anderledes miljø med udsigten over vandet og de danske kyster. Vi tilbyder et unikt arrangement, sammensat udfra dine behov og ønsker!

Hvor vil I sejle fra, hvor vil I gå i land, eller ønsker I at blive på havet? Hvilken type af mad og drikke I vil have serveret, eventuelle aktiviteter m.m. sammensætter vi gerne i fællesskab, så det passer til dig og dine gæster.

Kontakt os hvis du vide mere om, hvordan vi kan skræddersy dit arrangement. Vi glæder os til at byde jer velkommen ombord!