Når kun det bedste er godt nok til dig og dine gæster, er M/S Bjørnsholm det oplagte valg! M/S Bjørnsholm er et stort og dejligt skib med mange muligheder med fast plads i Nyhavn ud for nr. 71.

M/S Bjørnsholm er bygget som Logger (fragtskib) i 1916 i Holland. I 1974 blev det bygget om til passagerskib og sejlede som såkaldt “smørbåd” i Tyskland frem til 1984. Her blev det renoveret og sejlede derefter i Limfjorden som turbåd fra 1987 til 1990. Ultimo 1990 købte Spar Shipping skibet, og siden har skibet lagt dæk til alverdens selskaber og arrangementer.

M/S Bjørnsholm kan medtage 170 passagerer. Ved spisning ombord op til 140 gæster, alle med udsigt til “den blå hylde”.

Vi vil meget gerne vise skibet og alle dets muligheder frem. I skibets hovedsalon kan ca. 80 gæster bespises og på øverste dæk ka der sidde ca. 60 gæster. På øverste dæk er der bar og mulighed for dansegulv.

Vi sørger for forplejning ombord efter aftale. Skibet er hyggeligt og fuld af atmosfære, der findes flere toiletter ombord, gode saloner med udsigt, kabys og bar.

Timepris kr. 6.500,- (Minimum 3 timer). Sejladsen er momsfritaget.

Kontakt os for at høre mere – vi glæder os til at byde velkommen til en ekstraordinær oplevelse! 


Lej M/S Bjørnsholm til lystfiskeri

M/S Bjørnsholm er et stort og dejligt skib med mange muligheder… 

Skibet kan medtage op til 65 lystfiskere, med god plads i hovedsalon og på øverste dæk. Vi tilbyder fuld forplejning på turen – se mere her!

Pris for leje af M/S Bjørnsholm kr. 13.000,- for 5 timer. Herefter kr. 2.000,- pr. time for efterfølgende timer. Sejladsen er momsfritaget.

Kontakt os for at høre mere om fisketur med M/S Bjørnsholm!Tilbage til vores skibe ->