Beskrivelse
Frokostanretning
- Hjemmelavet karrysild med æbler, løg og kapers
- Lun fiskefilet med citron og remoulade
- Æg med rejer og mayonaise
- Tartelet med høns og asparges
- Leverpostej med bacon, champignon og rødbeder
- Roastbeef af oksefilet med remoulade, revet peberrod og ristede løg
- Mørbradbøf med champignon a la creme og agurkesalat
- Brie med druer og pynt
- Brød, smør og fedt
Frokosten serveres som anretning ad 2 gange. Alternativt anrettes maden på buffet. Restaurant Flakfortet tilbyder frokost mellem kl. 11.30 – 16.00.
Vi tager forbehold for torvets udvalg af råvarer og kokkens luner, derfor kan vise retter være ændret. Alle retter er hjemmelavet og tilberedt med masser af kærlighed.
Aftenbuffet
- Store friterede rejer med sweet chili og hjemmelavet hvidløgsmayo
- Laksesalat af røget/dampet laks med syltede rødløg
- Helstegt oksefilet med kartoffelbåde, bearnaisesauce og dagens grønt
- Flæsesteg med stegte kartofler, rødkålssalat, hjemmelavet agurkesalat og skysauce
- Dagens mix salat med hjemmelavet dressing
- 2 slags ost med druer og pynt
- Hjemmebagt brød og smør
- Kaffe og te
3 retters aften menu
- Laksesalat af røget/dampet laks med syltede rødløg og pestobagt brød
- Skiver af oksefilet med dagens grønt, frites, skysauce og bearnaisesauce
- Fragilite kage med vaniljeis og hjemmelavet bærcoulise
- Kaffe og te
Restaurant Flakfortet tilbyder middag fra kl. 17.30.