Vi tilbyder en række menuer som kan bruges til inspiration, og er altid åbne for jeres ønsker til forplejning ombord.
Kontakt os for en uforpligtende snak om hvad I kunne tænke jer.
Tapasanretning der kan variere efter årstid og kokkens humør:
- Parmaskinke m/semidried cherrytomater
- Mortadella m/cornichons
- 3 slags salami m/div. oliven
- 3 slags ost – Gorgonzola/Tallegio/Pecorino
- 3 slags bruschetta (friske tomater med hvidløg og basilikum/Oliventapenade med syltet peberfrugt/Mozzarella med ansjos og basilikum)
- 2 stk. kyllingespyd
- Vindruer og Peberfrugt
- Hjemmelavet pesto, artiskokcreme, oliventapenade.
- Diverse brød
Pris kr. 250,- pr. person
Bådsmandens menu:
- Tarteletter med høns i asparges
- Helstegt oksefilet med bagt tomat, grønne bønner, bacon, rødvinssauce og små kartofler
- Gammeldags æblekage
Pris kr. 345,- pr. person
Matrosens frivagt:
- Traditionel rejecocktail
- Gammeldags oksesteg med alt hvad dertil hører
- Is med chokolade
Pris kr. 325,- pr.person
Besætningens menu:
- Serrano skinke anrettet med melon og ristede mandler
- Bagt laks serveret med asparges, grønt, hollandaisesauce og små fine kartofler
- Tiramisu
Pris kr. 355,- pr. person
Styrmandens festaften:
- Bagt laks med grøn citrussalat
- Unghanebryst med mozzarella, spæde grøntsager, krydderurter og estragonsauce
- Vaniljeis med appelsinfileter og mynte
Pris kr. 365,- pr. person
Skibsrederens fest:
- Røget laksetatar med lækkert brød
- Kalvefilet anrettet på ovnbagte rødder med grønt, timiankartofler og svampesauce
- Ost
- Heavy chokoladekage med is og dagens frugt
Pris kr. 395,- pr. person
Kaptajnens frokostbuffet:
- 2 slags sild med løg og kapers
- Lune og kolde frokostanretninger
- Forskellige oste
Pris kr. 295,- pr. person
Styrbords buffet
- Pasta med babyblæksprutter
- Kalv med tunfisk/kaperssauce
- Kylling i citron og rosmarin
- Oksefilet stegt med grov dijon
- Couscous med tomat og basilikum
- Salat med dressing
- Kartoffelsalat med springløg
- Brieost med sommersnaps syltede abrikoser
Pris kr. 375,- pr. person