Ø-dyst og middag

Pris fra 650,00 DKK

En eftermiddag og aften på Flakfortet med udfordringer og en god middag.

I dyster mod hinanden i spændende og sjove opgaver. Med hurtighed og snilde, kløgt og samarbejde vindes point og vejen mod 1. pladsen banes. Instruktøren anviser opgaverne og holder styr på resultatet. 

Udvalget af aktiviteter gør, at der er noget for enhver, så alle kan være med... høj som lav, ung som ældre. Efter dysterne venter middagen i restauranten på Flakfortet.
 

  • Sejlads tur/retur Nyhavn-Flakfortet
  • Velkomstdrink ombord

  • Aftenbuffet eller 3 retters menu inkl. 2 glas vin

  • Ø-dyst, 2 eller 3 timer

 

  • kr. 895,- voksen

Tillæg kr. 100,- for 3 timer (special tilbud)

  • kr. 650,- barn

Tillæg kr. 105,- for 3 timer

 

Min. bestilling på ø-dyst er 8 personer (voksne).

 

Tidseksempel på pakkeløsningens program. Ved valg af 3 timers ø-dyst skal en tidligere/senere afgang påtænkes:

Ved afgang fra Nyhavn kl. 14.00 - retursejlads kl. 20.30:

  • Ø-dyst, 2 timer kl. 15.00
  • Middag kl. 17.30

Ved afgang fra Nyhavn kl. 16.00 - retursejlads kl. 22.15:

  • Ø-dyst, 2 timer kl. 17.00
  • Middag kl. 19.30  

 

Vælg dato
  • Vælg dato

  • Vælg måned

  • Vælg anledning

    Vi tilpasser arrangementet efter dine ønsker og behov

  • Andet - bemærkning

Vælg billet:
Voksen
Barn 4-12 år
Vælg ø-dyst:
2 timer
3 timer
Vælg afgang Nyhavn:
Kl. 10.00*
Kl. 12.00
Kl. 14.00
Kl. 16.00
Vælg afgang Flakfortet:
Kl. 19.00*
Kl. 20.30**
Kl. 22.15**
Kl. 00.15***
Vælg forplejning:
Aftenbuffet
3 retters menu
Vælg produkt!
stk.

Middag
 

Aftenbuffet

  • Store friterede rejer med dressing

  • Sweet chili bagt laks med frisk salat og hjemmelavet krydderurte dressing
     

  • Helstegt US okseculotte med kartoffelbåde, bagte svampe samt små tomater og rødvins sauce.

  • Provence stegt nakkefilet med stegte kartofler, torvefriske grøntsager og svampesauce

  • Cajun stegt kylling med marineret kartoffelsalat af nye kartofler, rødløg, radiser og forårsløg

  • Tomatsalat med rødløg, mozzarella, små sorte oliven og frisk basilikum

  • Frisk romaine salat med feta, melon, artiskok og jordbær

  • 2 slags oste og frisk frugt

  • Til buffeten hører hjemmebagt brød og smør
     

  • Kaffe/te og dagens kage

3 retters aften menu, eksempel:

  • Sweetchili bagt laks med friske grønne asparges på et leje af frisk salat, krydderurte dressing og hjemmebagt brød og smør
     

  • Skiver af super mør US cuvette med svampe- eller bearnaisesauce, dagens friske grøntsager svøbt i lufttørret sydlandsk skinke, salat, dressing og grove fritter

  • Dagens dessert
     

  • Kaffe/te og kage

 

Vi tager forbehold for torvets udvalg af råvarer og kokkens luner, derfor kan vise retter være ændret. Alle retter er hjemmelavet og tilberedt med masser af kærlighed.