Frokostanretning
-
Hjemmelavet karrysild med æbler, løg og kapers
-
Lun fiskefilet med citron og remoulade
-
Æg med rejer og mayonaise
-
Tartelet med høns og asparges
-
Leverpostej med bacon, champignon og rødbeder
-
Roastbeef af oksefilet med remoulade, revet peberrod og ristede løg
-
Mørbradbøf med champignon a la creme og agurkesalat
-
Brie med druer og pynt
-
Brød, smør og fedt
-
Kaffe/te og dagens kage (kun i pakkeløsning)
Frokosten serveres som anretning ad 2 gange. Alternativt anrettes maden på buffet. Restaurant Flakfortet tilbyder frokost mellem kl. 11.30 - 16.00.
Vi tager forbehold for torvets udvalg af råvarer og kokkens luner, derfor kan visse retter være ændret. Alle retter er hjemmelavet og tilberedt med masser af kærlighed.