Flakfortet/Ungdomsøen

- de over 100 år skønne gamle søfort...

Sæsonen starter d. 27. april 2019 - Vi glæder os til at byde jer velkommen ombord!

I mere end 25 år har Spar Shipping sejlet glade gæster til øerne. Sejlturen fra Nyhavn til Ungdomsøen tager ca. 30 min. og turen fra Nyhavn til Flakfortet tager ca. 45 min. Det er byens bedste sejltur, med fuld valuta for billetten!
 

 

 


{{amount}}

Nyd turen ud gennem havnen, forbi de mange seværdigheder: skuespillerhuset, Operaen, Amaliehaven, den lille havfrue, Holmen og Langelinie og videre ud forbi Trekroner, vindmølleparken og Middelgrundsfortet indtil vi nærmer os Flakfortet.

 

Sæsonen starter den sidste weekend i april. Vi sejler ikke på mandage ogi starten og slutningen af ​​sæsonen sejles ikke alle dage. Vi anbefaler altid billetbestilling. Da vi forbeholder os ret til at aflyse/indstille ved ingen bookinger.

Nyd et besøg i restauranterne, som ligger kun en spytklat fra skibet :-) Svøm i kanalen, spil minigolf på kajen, hold picnic på toppen, tag på en historisk rundvisning eller en frisk spøgelsesjagt efter Helmut...


Hold årets firmaudflugt og styrk det kollegiale gennem teambuilding med en række udfordrende ø-dyste.
 Eller tag venner og familie med på en hyggelig skattejagt øen rundt... Flakfortet er for alle.

 

Flakfortet tilbyder overnatningsmuligheder for op til ca. 50 personer i bedste vandrehjemsstil plus enkelte dobbeltværelser. Alle faciliteter fremstår nyrenoverede med toiletter, badeforhold og overnatningsfaciliteter. Øen har en lille havnekiosk, hvor man kan købe kolde drikkevarer, slik, is m.m. Kontakt gerne havnekontoret for priser og info.

Værd at vide

 • Vi sejler ikke på mandage, og ikke på alle dage i starten og slutningen af sæsonen. Kontakt os gerne for info om den enkelte dato.
   

 • Vi anbefaler ALTID billetbestilling! Vi har ingen fysiske billetter, men billetterer efter liste ved ombordstigning. Medbring gerne din bekræftelse. Overskydende billetter sælges på kajen ved ombordstigning.
   
 • Vi forbeholder os ret til at aflyse og indstille afgange. Vi tager forbehold for ændringer, fejl, prisstigninger og udsolgte produkter. Ved aflysning fra rederiets side flytter vi turen til en anden dag eller returnerer det betalte beløb.
   
 • Tag gerne barne/klapvogne med ombord, disse placeres på skibets fordæk under sejladsen.
   
 • Hunde er velkomne ombord og på øen, husk venligst hundeposer til eventuelle efterladenskaber.

 • OBS! Egen forplejning må ikke nydes ombord. Se hvad vi kan tilbyde af forplejning ombord
   
 • Vi anbefaler øernes restaurant og kiosk. Medbragt mad og drikke er tilladt på Flakfortet for enkeltpersoner /grupper optil 10 personer. 

 

Om Flakfortet

Flakfortet er en menneskeskabt ø, anlagt i 1910-1914, som led i det Københavnske forsvarsværk, og har været benyttet af militæret frem til 1968 hvorefter det lå øde hen i mange år.

Øen er 23 meter høj og er på 30.000 m2, og rummer et omfattende bygningskompleks i 2 etager med kasematter og gange som for-binder ammunitionsmagasiner, belægnings-stuer, maskinhal samt en kasernebygning, der i sin tid rummede 550 mand.

 

Afg. Nyhavn 71

M/S Langø sejler fra bunden af Nyhavn ud for nr 71.


Nærmeste metro station er Kongens Nytorv.


Nærmeste parkering er parkeringsanlægget Kvæsthusbroen, Sankt Annæ Pl.