Lystfiskeri

Ta' med ud og fisk...! Hyggetur med venner, kollegaer, kunder og familie med på vandet.

Alle er velkomne; enkeltpersoner og grupper, nybegyndere og øvede.
 

Øresund er et fantastisk fiskested. Her fiskes efter torsk, sild, hornfisk, fladfisk og makrel, alt efter årstid. Fiskestænger kan lejes ombord og i skibets opvarmede salon med udsigt, kan man få sig en velfortjent pause med mad og drikke.


Vi tilbyder heldagsture og halvdagsture med fast afgang fra Kalkbrænderihavnen, Østerbro og Helsingør Havn ved Kulturværftet. Tjek vores kalender for ledige pladser, eller ring 4030 7544 og spørg. Tjek her for leje af egen båd!

 


{{amount}}

Værd at vide

 • Vi gør opmærksom på de nyligt indførte fiskekvoter, gældende for torskefiskeri i Øresund som betyder at man max må tage 7 torsk med i land.
   

 • Skibenes salon er opvarmet og befinder sig på dækhøjde, dvs med vinduer. Kabyssen er altid åben med salg af kaffe, øl, vand, ostemadder og pølser til fordelagtige priserAnden forplejning såsom sandwiches, morgenmad, frokost og menuer skal forudbestillesSe priser ombord og hvad vi anbefaler til fisketuren.

 

 • Medbragt mad og drikke må IKKE nydes ombord i skibets salon. Egne drikkevarer kan evt. medtages i meget begrænset omfang, dog kun efter aftale! Individuelle madpakker er velkomne, men "organiseret" mad må ikke medbringes. Kontakt os gerne for yderligere.


 • Vi anbefaler altid at medbringe pirkestang og let kastegrej. Fiskestænger kan lejes ombord og diverse fiskegrej kan købes ombord. Reserver fiskestænger sammen med din turbestilling, så den står klar til dig ved ombordstigning. 
   
 • Husk at medbringe børsteorm ved fladfisketure tirsdag aften. Udbydes i vores sommersæson fra maj til september. 
   

 • Husk fisketegn til alle, undtagen børn og pensionister (+65). Den bestilles nemt på fisketegn.dk.

 

 

 

 

Om Øresundsfiskeri

Fiskeriet i Øresund er kendt for at være godt og varieret hele året. Vi fanger torsk, sild, hornfisk, makrel og fladfisk. Det er ikke ofte at man kommer tomhændet hjem.
 

Skib og besætning er godkendt af søfartsstyrelsen. Kaptajnen er erfaren og kender alle de gode fiskepladser i Øresund.


Vejr og Vind

Øresund ligger dejligt beskyttet mellem Danmark og Sverige, men det kan da være rart at følge vejrudsigten når man skal ud; vejr og vind i Øresund. 

Afgang Lautrupskaj

M/S Øby og M/S Skipper ligger ved Lautrupskaj, Kalkbrænderihavnen.

Nærmeste s-tog station er Nordhavn station, ca. 5-10 minutters gang.


GPS adressen er Lautrupsgade 1, 2100 København Ø.

Der er enkelte gratis parkeringpladser ved indkørslen til havnen. Betalingsparkering findes i umiddelbar nærhed. Følg altid gældende skiltning vedr. parkering.

Afgang Helsingør Havn

M/S Fyrholm og M/S Sværd sejler fra Helsingør Havn ud for Kulturværftet, kort afstand fra Kronborg.