Grej og fiskeri

Vi anbefaler altid at medbringe både pirke- og kastegrej...

Man kan leje grej ombord og købe div. pirke og forfang. Besætningen vejleder gerne og hjælper undervejs.

Bagbord side er pirkesiden, (skibets venstre side, som vender væk fra kajen) og styrbord side er kastesiden, (skibets højre side som vender ind mod kajen når du går ombord). Spørg gerne besætningen hvis du er i tvivl om noget :-)

 

Har du ikke din egen fiskestang kan du sagtens leje den hos os. Book den på forhånd og den står klar til dig ombord. OBS! Der betales for mistet lejegrej!

 

HUSK! Medbring poser til hjemtransporten af fisk... og børsteorm ved fladfisketure! Find nærmeste forhandler ved at google i forhold til din bopæl.


{{amount}}

Værd at vide

 • Vi fanger torsk hele året rundt. Hvor mange der fanges svinger. I sommersæsonen fra maj til september er der sæson for fladfisk, og vi udbyder da aftenture hvor vi går på lav vand efter fladfisk (husk børsteorm). Når der er sæson fanges der også hornfisk (maj - juni), makrel og sild (aug - okt).
   
 • Torsk: Kendes på den lange skægtråd, overbiddet og den hvide sidelinje. Fanges hele året rundt. Mindste mål 38 cm. Fanges med pirk på vanddybde mellen 25-45m.
   
 • Fladfisk: En fællesbetegnelse for skrubbe, rødspætte og ising. Mindste mål er 25 cm. Sæson er maj til okt. Fanges på lavt vand (12-20 m) med pirk og børsteorm.
   
 • Sild: Lever i stimer og genkendes på den sølvblanke krop med masser af skæl. Ingen mindste mål for sild i Øresund. Sæson er sept.-dec. og fanges med pirk og forfang.
   
 • Hornfisk: Sæson for hornfisk er maj-juni. Den fanges på pirk og forfang og der er ingen mindste mål.
   
 • Makrel: Hurtigsvømmende fisk der optræder i store stimer. Ingen fredningstid og ingen mindste mål i Øresund. Fanges med pirk og forfang. Sæson aug.-sept.