Lej et skib til lystfiskeri

Vær kaptajn for en dag... Lej et skib til en fisketur for firmaet, vennerne eller familien.

Sæt kursen for en god dag... skib og besætning er klar. Når du lejer et skib, er det dig som bestemmer, i samråd med skibets fører.
 

Vi sørger for forplejning og betjening ombord. Alt er tilrettelagt efter ønske og skibets fører kommer med forslag til dagens fiskeri efter hans erfaring og dagens vejrforhold. På fisketure kan M/S Øby og M/S Skipper medtage ca. 40 gæster.

Vores kaptajner kender de gode fiskesteder, og den erfarne besætning hjælper med alt det praktiske ombord.

 

Vi arrangerer leje af eget skib til lystfiskeri hverdage og weekender. Aftenture tilbydes på hverdage fra mandag til torsdag. Vi tilbyder M/S Øby og M/S Skipper hele året med afgang fra Lautrupskaj, og fra oktober til april også med M/S Langø og M/S Bjørnsholm for større grupper med afgang fra Nyhavn eller andet sted.

Kontakt os for planlægning af fisketuren.


{{amount}}

Værd at vide

  • Har du ikke selv grejet i orden, kan du leje fiskestængerne hos os! Book fiskestænger på forhånd så har vi dem klar. Ombord findes desuden et udvalg af tilbehør, så forfang og ekstra pirk kan tilkøbes. 

  • Uden mad og drikke dur en lystfisker ikke! Vores kabys har åbent, og vi sælger øl, vand, kaffe, pølser og ostemadder til fornuftige priser. Derudover dækker vi ved forudbestilling op til morgenmad, frokost og vores populære heldagsmenu. Book forplejning ombord her.
     

  • OBS! Medbragt mad og drikke må ikke nydes i skibets salon. Det må iøvrigt KUN medtages i begrænset omfang og efter aftale med rederiets kontor.
     

  • Ved lystfiskeri er max. antal 40 personer ombord, så er der god plads til alle.