Book forplejning på Flakfortet

Pris fra 100,00 DKK

Øens restaurant disker op med lækre hjemmelavede delikatesser både til frokost og aften. Alle siddepladser er med direkte udsigt over bølgen blå, Københavns silhouet og Øresundsbroen i det fjerne, og med udkig til en atmosfærisk og afslappet havnestemning med lystbåde og sommergæster der kommer og går.

 

Frokostanretning - frokostplatte eller luksusplatte

Restarant Flakfortets frokostanretninger er en lang række af lækkerier, kold som lun, så mon ikke der er noget for enhver smag! Frokostanretninger serveres mellem kl. 11.30 - 16.00, så start gerne tideligt så der er god tid til at nyde herlighederne.

 

Aftenarrangement - aftenbuffet eller 3 retters menu

Aftenanretninger starter fra kl. 17.30. Bufffetten byder på et lækkert udvalg af salater, diverse kød med tilbehør og selvfølgeligt noget sødt som afrundning på det hele. Lad dig servicere ved bordet med en 3 retters menu. Menuen kan variere, men se nedenstående eksempel på en 3 retters menu samt udbuddet på buffetten.

 

Tilvælg en drikkeløsning til aftensmaden og få husets øl, vin og vand ad libitum.

Vælg dato
  • Vælg dato

  • Vælg måned

Vælg billet:
Voksen
Barn 4-12 år
Vælg forplejning:
Frokostplatte
Luksusplatte
Aftenbuffet
3 retters menu
Vælg produkt!
stk.

 

Frokostanretninger kl. 11.30-16.00 

 

Frokostanretning

  • Hjemmelavet karrysild med løg og kapers og marinerede sild med rødløg

  • Lun fiskefilet med citron og hjemmelavet remoulade

  • Æg med rejer og hjemmelavet dilddressing
     

  • Leverpostej med bacon og champignon

  • Roastbeef med hjemmelavet remoulade, revet peberrod og surt

  • Mørbradbøf med champignon og bløde løg 
     

  • Brie med druer

  • Hjemmebagt brød, smør og fedt
     

  • Kaffe/te og dagens kage
     

Luksusanretning

  • Hjemmelavet karrysild med løg og kapers og marinerede sild med rødløg

  • Lun fiskefilet med citron og hjemmerørt remoulade

  • Røget laks med røræg

  • Æg med rejer og hjemmelavet dilddressing
     

  • Tarteletter med høns i asparges

  • Leverpostej med bacon og champignon

  • Roastbeef med hjemmerørt remoulade, revet pererrod og surt

  • Mørbradbøf med champignon og bløde løg
     

  • Oste med druer

  • Hjemmebagt brød, smør og fedt
     

  • Kaffe/te og dagens kage
     

Frokostanretninger serveres på bordet af 2 gange. Alternativt på buffet. 

Aftenmenu fra kl. 17.30
 

Aftenbuffet

  • Store friterede rejer med dressing

  • Sweet chili bagt laks med frisk salat og hjemmelavet krydderurte dressing
     

  • Helstegt US okseculotte med kartoffelbåde, bagte svampe samt små tomater og rødvins sauce

  • Provence stegt nakkefilet med stegte kartofler, torvefriske grøntsager og svampesauce

  • Cajun stegt kylling med marineret kartoffelsalat af nye kartofler, rødløg, radiser og forårsløg

  • Tomatsalat med rødløg, mozzarella, små sorte oliven og frisk basilikum

  • Frisk romaine salat med feta, melon, artiskok og jordbær

 

  • 2 slags oste og frisk frugt

  • Til buffeten hører hjemmebagt brød og smør
     

  • Kaffe/te og dagens kage

 

3 retters aften menu, eksempel:

  • Sweetchili bagt laks med friske grønne asparges på et leje af frisk salat, krydderurte dressing og hjemmebagt brød og smør
     

  • Skiver af super mør US cuvette med svampe- eller bearnaisesauce, dagens friske grøntsager svøbt i lufttørret sydlandsk skinke, salat, dressing og grove fritter

  • Dagens dessert
     

  • Kaffe/te og kage

 

Vi tager forbehold for torvets udvalg af råvarer og kokkens luner, derfor kan vise retter være ændret. Alle retter er hjemmelavet og tilberedt med masser af kærlighed.