Aktivitet på Hven

Pris fra 0,00 DKK

Hven skal opleves! 

 

Tycho Brahe-museet

Mærk historiens vingesus på museet om Tycho Brahe. Museet er indrettet i den nu nedlagte kirke, midt på øen. Det fine lysindfald i den gamle kirke sammen med de moderne multimedieudstillinger giver en helt særlig oplevelse. Den omkransende renæssancehave er et helt kapitel i sig selv, for slet ikke at nævne Stjerneborg, det underjodiske observatorium. 

Køb
din billet til
Tycho
Brahe-museet her og få din entrebillet udleveret ved ombordstigning. Guide kan forudbestilles til en rundvisning med spændende fortællinger om Tycho Brahes liv og levned! Guiden kan tage max 30 personer med på rundvisning. Tidspunkt for
rundvisningen fremsendes på mail.

  • kr. 80,- voksen 
  • kr. 0,- barn

Guide kr. 700,- op til 30 personer


Whiskydestilleriet; Spirit of Hven, Backafallsbyn

En helt igennem ekstraordinær oplevelse er det at komme på rundvisning på Hvens eget whiskydestilleriet. På denne lille fine ø finder man et destilleri i verdensklasse, intet mindre. Hør historien om rejsen fra ide til virkelighed. Se destilleringen, produktionen, forsøgene med musik... ja faktisk forsøger man sig med musik til whiskyen mens den lagrer :-) helt frem til de fantastiske eftertragtede dråber. Rundvisningen tager ca. 45 min. og inkluderer en film og en smagsprøve. Vi kan anbefale at besøge stedets bar som tidligere er kåret som Sveriges bedste bar.
 

Sverige er jo kendt for sine regler med "Systembolag", derfor kan flaskerne ikke købes på øen, men man kan købe dem ombord på M/S Jeppe, eller ved at kontakte rederiet. OBS! Rundvisning på whiskydestilleriet er kun for personer over 18 år!
kr. 150,- voksen

 

Fodboldgolf

Hyg jer med et spil fodboldgolf, alle kan være med på Gamlegårds fodboldgolf. 

  • kr. 85,- voksen
  • kr. 35,- barn

 

Skattejagt

En sjov og underholdende måde at komme hele øen rundt øen på! Kryds Hvens veje og stier på jagt efter poster og ledetråde i skattejagten. En hyggeligt aktivitet for både børn og voksne, og en god måde at lære Hven at kende på! I får udleveret kort og regler ombord.

  • kr. 95,- voksen
  • kr. 50,- barn

 

Vælg dato
  • Vælg dato

  • Vælg måned

Vælg aktivitet:
Tycho Brahe Entre
Rundvisning whiskydestilleriet
Tycho Brahe Guide
Skattejagt
Vælg billet:
Voksen
Barn 4-12 år
Gruppe op til 30 pers.
Vælg produkt!
stk.